Ovlašćeni prevodilac za engleski jezik Beograd

Najbolji ovlašćeni prevodilac za engleski jezik sa iskustvom više od 20 godina u sudskoj praksi, prevodima i tumačenju dokumentacije u Beogradu. Naše kancelarije nalaze se na dve lokacije u Beogradu, a dokumenta za prevod možete dostaviti lično ili putem naše online forme.

Prevodilac za engleski jezik Beograd sa iskustvom preko 20 godina

Naša firma sa ovlašćenjem posluje od 1997. godine kada smo dobili imenovanje za sudskog tumača. Sudsko rešenje o imenovanju izdaje sud u Beogradu. Za vreme našeg rada obavili smo veliki broj prevoda svih vrsta dokumenata ali za to vreme radimo i usmene prevode i tumačenje za potrebe suda ili venčanja. Najčešće sarađujemo sa pravnim licima iz Srbije i inostranstva, ali i sa fizičkim licima, studentima i radnicima koji odlaze u inostranstvo.

Prevođenje sudske dokumentacije i svih vrsta dokumenata

Prevod i tumačenje sudske dokumentacije ne možete da poverite bilo kome. Potrebno je da ovaj posao za vas uradi ovlašćeni prevodilac za engleski jezik Beograd. Naša kancelarija ima veliko iskustvo u tumačenju i prevodu svih dokumenata sa engleskog na srpski jezik i sa srpskog na engleski jezik. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate bilo kakvo pitanje.

Ukoliko imate bilo kakvu nejasnoću oko prevoda dokumentacije ili papira koji imate, slobodno iskoristite našu kontakt formu na kraju ove stranice i postavite nam pitanje.

Overa prevoda u Beogradu koju radi ovlašćeni prevodilac za engleski jezik

Sve prevode koje mi radimo možemo odmah da overimo. Ukoliko vi već imate prevod i želite da bude overen možemo i to da uradimo za vas. Bitno je da imate u vidu da prevode koji su rađeni uz pomoć Google Translate alata ili preko bilo koje automatske aplikacije (programa) za prevod ne prihvatamo i ne možemo da overimo prevod koji je dobijen na takav način. Razlog za to je što su takvi prevodi nepotpuni i često netačni i zbog toga ne možemo da garanatujemo za dokument stavljanjem našeg pečata i potpisa.

Prevodilac za engleski jezik Beograd – Preporuka

Naše poslovanje se u najvećoj meri zasniva na preporukama klijenata sa kojima smo radili ili sa kojima sada radimo. Mi ne ulažemo u skupe reklame, već radimo na tome da se o kvalitetu naše usluge čuje tako što će se preporuka prenositi među ljudima.

Takođe, naša kancelarija ne posreduje sa drugim agencijama pri čemu morate da čekate i gubite vreme. Kada dogovorimo prevođenje za vas, krećemo odmah sa radom i vrlo brzo dobijate vaš dokument. Ukoliko vam treba preporuka, slobodno pogledajte i našu stranicu sa preporukama za ovlašćeni prevodilac za engleski jezik Beograd.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: