Prevod sa engleskog na srpski jezik

Ovlašćeni sudski tumač za vas radi profesionalni prevod za engleskog na srpski jezik. Overeni prevodi za sve vrste dokumenata, sudske postupke, rasprave, poslovnu dokumentaciju, dokumenta za vizu i državljanstvo. Brzo rešavanje i overa prevoda za više jezika.

Profesionalni prevod sa engleskog na srpski jezik

Sa ovlašćenjem suda u Beogradu od 1997. godine radimo profesionalni prevod dokumentacije sa engleskog na srpski jezik, kao i prevode i overe sa drugih jezika. Ovde naravno spada i prevod sa srpskog na engleski. Ovlašćeni smo prevodilac i za nemački, francuski, švedski, norveški, makedonski, turski, rumunski, slovenački, grčki, bugarski jezik kao i direktno sa ruskog na engleski i sa francuskog na engleski.

Najbrži prevod sa engleskog na srpski jezik

Znamo koliko ljudima znači kada treba brzo i tačno uraditi prevod sa engleskog na srpski jezik. Naši najčešći klijenti koriste usluge prevoda dokumenata potrebnih za sud, ali često radimo i prevode ličnih dokumenata i svedočanstava o školskoj spremi za studente koji odlaze na školovanje u inostranstvo i zemlje kao što je Amerika, Kanada, Australija, Novi Zeland, Norveška, Švedska, Dubai, Katar, Kina i druge države.

Najjeftiniji prevod sa engleskog na srpski jezik

Kod nas možete dobiti profesionalni i tačan prevod sa engleskog na srpski jezik po najpovoljnijoj ceni u Beogradu. Mi ne posredujemo između naših klijenata i drugih prevodica, pa zbog toga omogućavamo najjeftiniji prevod koji možete pronaći u Beogradu. Pored toga što imamo najjeftiniju uslugu prevoda, često dajemo i posebne popuste za studente i stalne klijente. Naši prevodi su brzi i tačni, overeni sa ovlašćenjem suda u Beogradu.

Sve usluge prevoda i overe prevoda u Beogradu

U Beogradu radimo prevod sa engleskog na srpski jezik, kao i overe i prevod sa drugih i na druge jezike. Radimo na više lokacija, pa prevod možete dostaviti i preuzeti u našoj kanacelariji na Voždovcu i u Dušanovcu. Takođe, prevod sa engleskog na srpski jezik radimo i u našoj kancelariji u centru Beograda. Prevode i dokumentaciju možete dostaviti direktno u našim kancelarijama za prevod u Beogradu ili putem interneta koristeći našu kontakt formu.

Najčešći zahtevi za prevod sa engleskog na srpski jezik

Tokom godina rada, naš prevod sa engleskog na srpski jezik nailazio je na različite zahteve i prevode više vrsta dokumenata. Evo sa čime smo najčešće radili:

 • Prevod izvoda iz matičnih knjiga
 • Prevod uverenja o državljanstvu
 • Prevod uverenja o nekažnjavanju
 • Prevod potvrde o stanju računa u banci
 • Prevod potvrde o stalnom zapošljenju
 • Prevod vozačke dozvole
 • Prevod izjave i saglasnosti
 • Prevod potvrde o redovnom školovanju
 • Prevod svedočanstva završenih razreda
 • Prevod diplome i dodatke diplomi
 • Prevod uverenja o položenim ispitima

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: