Sudski prevodilac Novi Beograd

Sudski prevodilac Novi Beograd za vas obavlja prevod i overu dokumentacije na više svetskih jezika. Pouzdan, kvalitetan i povoljan prevodilac u Beogradu.

Sudski prevodilac Novi Beograd sa dugogodišnjim iskustvom

Posao sudskog prevodioca Novi Beograd je ozbiljan i zahteva visok stepen profesionalnosti, znanja i iskustva. Ne dozvolite da dokumentacija koja može biti od velikog značaja za Vas završi u rukama amatera koji mogu napraviti propuste. U ovom poslu je to nedopustivo. Sudski prevodilac Novi Beograd postoji i uspešno posluje duže od dvadeset godina. Mnogo je naših saradnika zadovoljnih pruženim uslugama, a njihove preporuke prijateljima i poslovnim partnerima su najbolja reklama koja predstavlja našu firmu kao dobrog i uglednog saradnika za posao sudskog prevodioca Novi Beograd.

Sudski prevodilac Novi Beograd koji ispunjava zakonske regulative

Naša firma se prvenstveno bavi prevođenjem ličnih dokumenata, diploma, poslovne dokumentacije sa srpskog na engleski, nemački, francuski, švedski, norveški, turski i druge svetske jezike. Pored prevoda, posedujemo ovlašćenje od nadležnih državnih institucija da svu prevedenu dokumentaciju overavamo čime prevodi postaju pravosnažni i važeći u pravno-ekonomskom smislu i mogu se koristiti za obavljanje različitih međunarodnih poslova i u različite svrhe koje su uslovljene potrebama klijenata. Kod nas će Vaša dokumentacija biti na sigurnom, brižljivo održavana do momenta preuzimanja. Ovakvim načinom poslovanja stekli smo poverenje dosadašnjih saradnika, što nam je zapravo i krajnji cilj.

Sudski prevodilac Novi Beograd, dostava dokumentacije

Svoju dokumentaciju koju je neophodno prevesti i overiti, klijenti nam mogu dostaviti na više načina. Ukoliko ste iz Beograda to možete učiniti lično u našim kancelarijama. Sudski prevodilac Novi Beograd dokumentaciju može dobiti i putem pošte, a i elektronskim putem odnosno mejlom. Na isti način na koji klijent dostavi dokumentaciju je može dobiti natrag zajedno sa overenim prevodom. Za koji god varijantu dostave dokumentacije da se odlučite, možete biti apsolutno sigurni da će Vam dokumenta biti prevedena od strane sudskog prevodioca, overena i vraćena.

Najniže cene za prevod sudski prevodilac Novi Beograd

Cene prevoda i overe dokumenata kod nas prilagođene su materijalnom statusu ljudi koji žive u Srbiji. Dugogodišnjim poslovanjem naučili smo da svoje troškove oko posla sudski prevodilac Novi Beograd svedemo na minimum kako bismo snizili i cene koštanja naših usluga prevođenja. Niske cene uz zagarantovani kvalitet, tačnost i poštovanje vremenskog intervala za prevod i overu više su nego dovoljni razlozi da upravno naša firma bude Vaš izbor za poslovnu saradnju. Svojim stalnim klijentima obezbedili smo dodatne povoljnosti za plaćanje u vidu specijalnih popusta za poslove koje obavlja sudski prevodilac Novi Beograd.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: