Sudski tumač u Kneza Miloša

Profesionalan i precizan prevod sa srpskog jezika na engleski i druge svetske jezike. Sertifikovani i ovlašćeni sudski tumač u Kneza Miloša prevodi Vašu dokumentaciju, radi usmene prevode i tumačenje na sudskim i drugim procesima.

Sudski tumač Kneza Miloša – pouzdan saradnik

Naša agencija je firma sa tradicijom i poslom sudskog tumača bavimo se više od 20 godina. Posao prevodilaštva i sudskog tumača u Kneza Miloša mora se obavljati profesionalno i efikasno, jer prevod dokumentacije ne trpi nikakva nagađanja ni improvizacije. Konkretni prevodi i odgovoran pristup poslu sudskog tumača u Kneza Miloša osnovni su razlozi zbog kojih nam se klijenti uvek iznova vraćaju. Zadovoljni klijenti su najbolja reklama, a njihove preporuke prijateljima i dragim ljudima za nas su prava dragocenost.

Ovlašćenje za overu dokumentacije – sudski tumač Kneza Miloša

Posao sudskog tumača podrazumeva pored prevodilačkog rada i overu dokumenata neophodnih za svakodnevno funkcionisanje i obavljanje različitih poslova u zemlji i inostranstvu. Posedujemo sve neophodne dozvole i ispunjavamo zakonske regulative koje su u sklopu delatnosti sudskog tumača kada je u pitanju prevod i overa dokumenata.

Povoljne cene za prevod i overu dokumenata

Krajnje profesionalni pristup poslu sudskog tumača podrazumeva i činjenicu da su cene naših usluga adekvatne prilikama na domaćem tržištu i prilagođene su mogućnostima i platežnoj moći građana koji žive u Srbiji. Povoljne cene i kvalitetni prevodi izdvajaju nas među konkurencijom i dokaz su našeg predanog rada i posvećenosti poslu kakav je sudski tumač u Kneza Miloša. Mi cenimo vaše vreme i trudimo se da u najkraćem mogućem roku obavimo sve poslove oko prevoda i overavanja dokumentacije koju ste nam dostavili.

Dostava dokumentacije elektronskim putem

Da bismo svojim poslovnim saradnicima uštedeli vreme i novac, omogućili smo im da nam dostave dokumenta za koju je neophodan prevod ili overa kod sudskog tumača i putem elektronske pošte. Prevod i overa će biti obavljeni u najbržem mogućem roku. Pored slanja poštom, svoju dokumentaciju nam možete dostaviti i lično. Jedna naša kancelarija za posao sudskog tumača smeštena je u strogom centru Beograda na Obilićevom vencu, a druga se nalazi na Voždovcu.

Popust za stalne klijente

Svoje poslovne saradnike cenimo i poštujemo, a to im stavljamo do znanja između ostalog i time što kod nas imaju zagarantovan popust svakim narednim dolaskom za bilo koju uslugu sudskog tumača u Kneza Miloša. Povoljne cene, prevodi koji su precizni i tačni, kvalitet usluge i profesionalizam u poslu sudskog tumača više su nego dovoljni uslovi da biste nam poklonili svoje poverenje i olakšali sebi posao oko prevoda i overe dokumenata.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: