Sudski tumač za engleski Beograd

Najpovoljnije usluge prevoda, brzi prevod i tumačenje radi sudski tumač za engleski Beograd. Kancelarija sa sudskim ovlašćenjem Suda u Beogradu radi sve usluge tumačenja, pismenog i usmenog prevoda, kao i overu dokumenata sa prevodom.

Gde se nalazi sudski tumač za engleski u Beogradu

Naša agencija za prevode u Beogradu radi na dve lokacije. Jedna lokacija je u samom centru Beograda, na Obilićevom Vencu u City pasažu. Druga lokacija je na Voždovcu u Murskoj ulici, zgrada između Specijalnog suda i opštine Voždovac.

Kod nas možete doći lično, ili ukoliko se radi samo o prevodu i overi dokumenata, možete poslati dokumenta poštom ili na našu e-mail adresu. Najpre kontaktirajte jednu od naših kancelarija koja vam više odgovara:

Ili nam možete pisati direktno na dnu ove stranice koristeći našu kontakt formu. Možete pozvati ili zapisati i naš broj telefona, takođe.

Sudski tumač sa iskustvom preko 20 godina

Kao sudski tumač za engleski jezik u Beogradu radimo preko 20 godina. Sud u Beogradu je 10.06.1997. izdao sudsko rešenje pod rednim brojem 740-06-190/97-18 čime je dodeljeno ovlašćenje sa kojim naša kancelarija radi. Ovo rešenje govori o kvalitetu i validnosti svih naših usluga bilo da se radi o prevodu, overi, usmenom prevodu na sudu ili venčanju ili sudskom tumačenju. Svi naši rezultati su kvalitetni, dok su isporučene usluge tačne i priznate.

Više o tome i više o našim klijentima sa kojima smo sarađivali možete videti ovde: Preporuka za sudskog tumača u Beogradu.

Sudski tumač Beograd i cene prevoda

Cene prevoda za sudskog tumača u Beogradu zavise od neophodnog posla koji treba biti obavljen. Opšte cene možete videti ovde: Cene prevoda i usluge u Beogradu.

Za sve posebne zahteve možete koristiti našu kontakt formu na dnu ove stranice ili nas pozvati direktno telefonom kako bismo saznali više o vama i o onome što je potrebno da bude urađeno.

Stalni popusti za usluge prevoda u Beogradu

Trenutno su aktuelni popusti za studente koji odlaze u inostranstvo i potrebni su im prevod i overa dokumenata za odlazak u inostranstvo na školovanje. Pored toga, imamo i stalne popuste za klijente kojima često trebaju naše usluge, bilo da se radi o fizičkim ili pravnim licima.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi cene prevoda ili naših usluga, ili jednostavno imate nejasnoća oko nečega što treba da uradite a povezano je sa stranom ili domaćom dokumentacijom koja treba biti prevedena, slobodno nas kontaktirajte.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: