Sudski tumač za engleski Stari Grad

Naša kancelarija agencije za prevode je i ovlašćeni sudski tumač za engleski radi i na teritoriji gde spada i Stari Grad. Ovaj deo Beograda je bliži našoj kancelariji na Obilićevom vencu, u City Pasažu u samom centru grada.

Ovlašćeni sudski tumač za engleski Stari Grad

Kada su ovakve usluge u pitanju obavezno i uvek potražite ovlašćenog sudskog tumača. Ovakav tumač je ovlašćen od strane suda i validnost tumačenja i prevoda koje radi ova kancelarija je prava. Kada se radi o dokumentima koji se pojavljuju na sudu obično su u pitanju papiri od kojih zavisi i ishod sudskog postupka, pa ovakve stvari morate strogo davati ljudima koji znaju da rade sa njima.

Bitno je da vaši dokumenti budu tačno tumačeni, da budu tačno prevedeni, da se ne prosleđuju trećim licima na prevod i da ih ne rade studenti na praksi koji su često upošljeni da bi agencije imale male troškove prevoda. Ukoliko želite da vaš sudski ili poslovni proces prođe bez problema i brige, potražite kancelariju ili agenciju gde je ovlašćeni sudski tumač za engleski Stari Grad.

Sudski tumač za engleski Stari Grad više od 20 godina

Naša agencija za prevode Documentum i sudski tumač za engleski rade sa ovlašćenjem suda u Beogradu još od 1997. godine. To znači da sa validnim ovlašćenjem radimo više od dvadeset godina. Imajte u vidu da ovlašćenje nije dovoljno dobiti i da će ono trajati, već je potrebno raditi na tome i održavati poverenje kako sa klijentima tako i sa organom koji ovlašćenje izdaje.

Za sve ove godine radili smo i učestovali u mnogim procesima koji su zahtevali usluge koje može da pruži samo sudski tumač za engleski jezik. Stari grad je samo jedna od opština odakle je došao veliki broj naših klijenata. Naše poslovanje i reklama se najčešće oslanjaju na poverenje i preporuke naših ranijih klijenata i naših aktivnih klijenata sa kojima radimo. Ovde možete videti neke od referenciji koje govore više o poverenju koje nam je ukazano: Sudski tumač za engleski jezik Stari Grad reference.

Kancelarija za prevode i sudski tumač Stari Grad i Voždovac

Naša agencija radi na dve lokacije. Jedna lokacija, bliža Starom gradu je na Obilićevom vencu u City Pasažu, dok je druga na Voždovcu u Murskoj ulici. Za koju god kancelariju da se odlučiti, možete doći lično na dogovor ili možete poslati svoju dokumentaciju poštom ili koristeći email formu na kraju ove stranice. Ukoliko se odlučite dođete lično obavezno nas pozovite najpre telefonom kako bismo zakazali pravi termin za vas.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: