Sudski tumač Zeleni venac

Sudski tumač Zeleni venac za engleski, nemački, norveški, francuski i mnoge druge svetske jezike vrši prevod i overu dokumentacije po pristupačnim cenama.

Sudski tumač Zeleni venac sa dugogodišnjim iskustvom

Naša agencija za prevod osnovana je sada već davne 1997. godine. Duže od dve decenije uspešno poslujemo. Sudski tumač Zeleni venac predano i odgovorno obavlja delikatne poslove oko prevoda dokumentacije. U ovakvom tipu prevoda nema mesta za nagađanje i slobodu. Sudski tumač Zeleni venac radi precizno i profesionalno, a mogućnost za grešku je svedena na minimum. Zahvaljujući detaljnom pristupu sudski tumač Zeleni venac opstaje i traje boreći se sa konkurencijom. Godine su nam podarile iskustvo kao poklon od neprocenjive vrednosti.

Ovlašćeni sudski tumač Zeleni venac

U našoj agenciji možete uraditi prevod dokumentacije sa srpskog na različitie svetske jezike. Prevod rade profesionalci posebno obučeni za taj posao. Dobro poznavanje stručne terminologije i poslovnih prilika od presudnog su značaja za tačan prevod. Sudski tumač Zeleni venac neprekidno radi na stručnom usavršavanju i dopunjavanju znanja, pa možete biti potpuno sigurni da je vaša dokumentacija u pravim rukama. Stručno prevedenu dokumentaciju sudski tumač Zeleni venac overava čime prevodi postaju punovažani u pravne i ekonomske svrhe. Nadležne državne institucije ovlastile su nas da po potrebi prevedenu dokumentaciju overavamo. Naši saradnici mogu biti sigurni da će, ukoliko se odluče za našu firmu, imati profesionalan prevod dokumenata, a i overu kao dokaz pouzdanosti i stručnosti.

Dostava dokumenata – sudski tumač Zeleni venac

Naše kancelarije su locirane na dva mesta u Beogradu i to u centru grada, na Obilićevom vencu i na Voždovcu. Dokumenta za prevod nam možete dostaviti lično, dolaskom direktno u kancelariju, ali i putem pošte, preporučene ili elektronske. Bez obzira na to za koji se način dostave dokumenata opredelite, možete biti sigurni da je vaša dokumentacija na bezbednom mestu, poverena na prevod stručnjacima.

Pristupačne cene – sudski tumač Zeleni venac

Naša agencija za prevod i overu dokumenata je tokom svog dugogodišnjeg poslovanja stekla neophodno iskustvo, a poštovanjem osnovnih ekonomskih principa poslovanja smo troškove firme sveli na minimum. Niski troškovi poslovanja, otvorili su nam mogućnost da i cene svojih usluga učinimo pristupačnim svim ljudima kojima su naše usluge potrebne. Cene naših usluga prilagodili smo ljudima koji su zaposleni, koji rade i zarađuju u Beogradu i Srbiji, ali i onim drugim, socijalno osetljivim grupama kao što su nezaposleni ili studenti. Specijalne popuste koriste naši stalni saradnici, čime izražavamo posebno uvažavanje njihove lojalnosti. Klijenti zadovoljni cenom i kvalitetom usluge najbolje nas reklamiraju i zato smo im zahvalni.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: