Cene prevoda Beograd

Cene prevoda Beograd

Cenovnik za prevod dokumenata kancelarije Documentum

Cena prevoda se određuje na osnovu broj karaktera ili stranice dokumenata. Na primer, mera se određuje kao prevodilačka strana od 1,650 karaktera (uključujući prazna mesta), dok se za prevod dokumenata računa svaka započeta prevodilačka strana.

Cene prevoda za fizička lica

Cene prevoda za fizička lica kancelarije Beograd

Cene prevoda za pravna lica

Cene prevoda Beograd za pravna lica

Ostale usluge prevoda

Dodatne usluge prevoda koje možete obaviti u kancelariji za prevode Documentum u Beogradu

Posebne cene prevoda

Konačne cene prevoda se mogu dogovoriti u zavisnosti od potrebe i složenosti teksta, kao i vremenu za koje treba obaviti prevod, overu i dostavu dokumenta. Hitni prevodi obuhvataju cenu za redovni prevod, dodatak za hitnost, dodatne radne časove i noćni rad.

Overa prevedenih tekstova je 400 dinara po strani, uz obaveznu proveru prevoda. Prevodi koji se dostave za overu, a prevedeni su uz pomoć Google Translate aplikacije (Google Prevodilac) neće biti prihvaćeni.

Ukoliko imate posebne zahteve za prevod kontaktirajte nas koristeći naše kontakt forme: Ovlašćeni prevodilac Voždovac, Ovlašćeni prevodilac Beograd Centar ili nam pišite ovde direktno:

Poseban zahtev za prevod

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona:

Prevodilačka agencija

„Documentum prevodi”
Matični broj: 62739274
PIB 107430125

e-mail: office@documentum.rs

www.sudski-tumac-engleski.net

Kancelarija Voždovac

Murska 14, off. 23
Beograd – Voždovac
Telefoni:
+381 (0) 11 412 76 51
+381 (0) 63 72 64 415

Kancelarija Zvezdara

Telefoni:
+381 (0) 69 11 31 624