Ovlašćeni prevodilac Beogradska ulica

Documentum prevodi već više od 20 godina radi kao ovlašćeni prevodilac. Beogradska ulica je u blizini naše kancelarija za prevode odakle naš profesionalni sudski tumač za engleski jezik obavlja prevod i overu svih vrsta prevoda i dokumenata.

Najbrži ovlašćeni prevodilac Beogradska ulica

Naša kancelarija je jedna od retkih kancelarija za prevode u Beogradu gde svoj dokument i prevod sa overom možete dobiti u rekordnom roku. Naša kancelarija se ne bavi poslovima posredovanja u prevođenju. Onda kada nas vi kontaktirate i dogovorimo prevod mi tada i krećemo sa prevodom.

Vaš dokument ne šaljemo na prevod trećim licima i ne dajemo ih na prevod studentima na praksi. Vaš dokument prevodi ovlašćeni prevodilac. Upravo zbog toga ne gubimo dodatno vreme i odmah krećemo sa radom. Bitan podatak je da imamo ovlašćenje suda u Beogradu za imenovanje sudskog tumača što dodatno govori o ozbiljnosti našeg rada i validnosti naših prevoda.

Naš cenovnik gde možete videti cene prevoda Beograd, možete pogledati na ovoj stranici: Sve cene i kontakt za prevod ovlašćeni prevodilac Beogradska ulica.

Najjeftiniji ovlašćeni prevodilac Beogradska ulica

Naša kancelarija za prevode često nudi popuste za prevode i overu dokumenata studentima i našim stalnim klijentima. Pored toga, naše poslovanje se ne zasniva na skupim reklamama i iznajmljivanju plaćenog reklamnog prostora. Najviše ljudi koji dolaze kod nas, dolazi na preporuku naših postojećih ili na preporuku klijenata sa kojima smo prethodno radili.

Kako smo poslovanje zasnovali na zdravim preporukama na osnovu dobre poslovne saradnje, nudimo i pogodnosti kao što su popust na prevod ili popust za overu prevoda dokumenta koja prevodi naš ovlašćeni prevodilac Beogradska ulica.

Usluge prevoda naše kancelarije za prevode

Naše usluge prevoda i overe dokumenata obuhvataju sledeće jezike pored engleskog:

  • nemački,
  • francuski,
  • švedski,
  • norveški,
  • makedonski,
  • turski,
  • rumunski,
  • slovenački,
  • grčki,
  • bugarski jezik

Dodatno, radimo i direktne prevode sa ruskog na engleski jezik i prevod sa francuskog na engleski jezik.

Lako nam možete dostaviti dokumenta za prevod

Možete odabrati kancelariju koja vam najviše odgovara po blizini, ali nam možete dokumente poslati i običnom poštom i elektronskom poštom. Ukoliko vam je hitno i potrebno je da prevod obavimo što je pre moguće, preporučujemo slanje dokumenta preko naše email forme: Dostava dokumenta za prevod Beograd Centar.

Naše kancelarije nalaze se na Obilićevom vencu i na Voždovcu. U obe kancelarije lako možete dostaviti dokumenta koja će za vas prevesti i overiti ovlašćeni prevodilac. Beogradska ulica je bliža našoj kancelariji u Centru, pa ukoliko želite da dokument za prevod dostavite lično, možete to uraditi ovde.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: