Ovlašćeni prevodilac za engleski Voždovac

Sve usluge prevoda sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski jezik pruža ovlašćeni prevodilac za engleski jezik Voždovac. Prevod obuhvata i overu dokumenata koje prevedemo. Popust za studente i stalne klijente. Brzi i profesionalni prevodi Voždovac.

Prvi ovlašćeni prevodilac za engleski jezik Voždovac

Naša kancelarija radi sa sudskim ovlšćenjem do 1997. godine. Ovo znači da se naše iskustvo proteže na više od dvadeset godina. Za to vreme sarađivali smo sa velikim broj firmi iz zemlje i inostranstva, ali i sa fizičkim licima, studentima i radnicima koji odlaze u inostranstvo. U poslednjih nekoliko godina najveći broj zahteve za prevod koje radimo dolazi od strane studenata i radnika koji odlaze u Dubai, Katar, SAD i druge popularne države koje nude zaposlenje u inostranstvu.

Posao prevoda ne možete da poverite svakom, naročito ako se radi o osetljivim dokumentima. Postoje slučajevi gde dokumente prevode studenti na praksi ili se prosleđuju trećim licima koji prevode rade od kuće, dok agencija samo posreduje između vas i osobe koja radi prevode.

Najjeftiniji prevodilac za engleski jezik Voždovac

Naše poslovanje se ne oslanja na skupe reklamne kampanje i bilborde. Najveći broj klijenata do nas dolazi preko preporuke naših bivših ili preporuke klijenata sa kojima aktivno sarađujemo. Zbog toga, sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo najjeftiniji ovlašćeni prevodilac za engleski jezik Voždovac. Pored toga, imamo i česte popuste za studente i stalne klijente kojima su naše usluge prevoda povremeno potrebne.

Sudski tumač i prevodilac za engleski jezik Voždovac

U našoj kancelariji usluge prevoda pruža sudski tumač i prevodilac za engleski jezik. Imenovanje za sudskog tumača obavlja Sud u Beogradu, sa sudskim rešenjem broj 740-06-190/97-18. Ovo rešenje govori o kvalitetu naših usluga i ovlašćenjima koje imamo u prevođenju i overi prevoda. Ukoliko imate već gotov prevod, možemo samo da uradimo overu prevoda za vas. Imajte u vidu da pri tome ne prihvatamo prevode koji su rađeni uz pomoć Google translate aplikacije niti prevode koji su rađeni automatski uz pomoć bilo kog programa za prevod.

Naša kancelarija za prevode nalazi se u Murskoj 14

Našu kancelariju možete lako da pronađete, nalazi se na Voždovcu u ulici Murskoj broj 14. Ukoliko vam je hitno, naše brojeve telefona i laku kontakt formu možete na pronađete ovde: Ovlašćeni prevodilac za engleski Voždovac. Ovde radimo već dugo i moguće je da ste već čuli za usluge prevoda koje radimo. Dokumenta za prevod možete dostaviti lično, poslati nam poštom ili e-mailom. Ukoliko vam je hitno, preporučujemo slanje dokumenata mejlom.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: