Prevod dokumenata

Renomirana prevodilačka agencija sa iskustvom dužim od dve decenije vrši prevod dokumenata na različite svetske jezike u zavisnosti od želje klijenta. Prevod i overa dokumenata kao i sudsko tumačenje sastavni su deo naših usluga.

Profesionalni prevod dokumenata

Naša agencija za prevod dokumenata posluje 1997. godine sa ovlašćenjem sudskog tumača. Višegodišnjim predanim radom, profesionalnošću i posvećenošću poslu kojim se bavimo stekli smo dragoceno iskustvo za prevod dokumenata. Kod nas svoja dokumenta možete prevesti na engleski, francuski, norveški, turski, bugarski i mnoge druge svetske jezike. Pored profesionalnog prevoda dokumenata, ovlašćeni smo od strane državnih institucija da prevedenu dokumentaciju overavamo čime ona dobija potpuno važnost i može se koristiti u svrhu zaposlenja, školovanja, doškolavanje, stipendije i drugih poslova u inostranstvu.

Dostava dokumenata za prevod

Omogućili smo jednostavnu dostavu dokumenata za prevod potencijalnim klijentima koji žive u Beogradu, ali i van Beograda. Ukoliko želite da na dokumenta dostavite lično, naše kancelarije se nalaze na Voždovcu i u centru Beograda, na Obilićevom vencu. Prevod dokumenta za Vas možemo obaviti i elektronskim putem. Dokumenta nam možete proslediti putem elektronske pošte, a overeni prevod kao i originalnu dokumentaciju dobićete natrag takođe putem i-mejla. Treći način za dostavu dokumenata za prevod je putem pošte, a prevedeni i overeni materijal Vam se vraća takođe poštom. Na vama je da se odlučite koji način dostave vam najviše odgovara.

Tačan i proveren prevod dokumenata, poštovanje dogovorenih rokova za prevod dokumenata

Upoznati sa svim potencijalnim problemima koji prate posao prevoda dokumenta trudimo se da Vaša dokumenta prevedemo u najkraćem mogućem roku. Cilj nam je da budete zadovoljni kako prevodom dokumenata, tako i brzinom kojom je taj posao obavljen. Ne dozvoljavamo sebi propuste u vidu probijanja dogovorenih rokova za prevod dokumenta, jer smo svesni štete koju bismo takvim neodgovornim postupcima mogli da nanesemo svojim poslovnim partnerima. Kod naših prevoda dokumenata ne postoje improvizacije. Na prevodu rade stručni ljudi dobro obučeni za svoj posao. Prevod dokumenata mora da radi osoba koja je profesionalno, verbalno i empirijski dorasla tome. U suprotnom greške su neizbežne, a mogu skupo koštati. Zbog svega navedenog je najbolje da poslove za prevod dokumenata prepustite stručnjacima koji se samo time bave.

Najjeftiniji prevod dokumenata

Naša agencija za prevod dokumenata ima najniže cene na tržištu. Svoje troškove poslovanja smo smanjili prateći osnovne ekonomske principe produktivnosti, ekonomičnosti i rentabilnosti, te smo na taj način dobili niske cene za prevod dokumenata i njihovu overu. Ukoliko se odlučite za nas, garantujemo da nećete pogrešiti, jer smo i pored jeftinih prevoda i overe dokumenta maskimalno profesionalni i stručni u obavljanju svog posla.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: