Sudski tumač za engleski Novi Beograd

Ovlašćeni sudski tumač za engleski Novi Beograd radi već više do 20 godina. Na dve lokacije u Beogradu pruža najbolje usluge prevode i overe prevoda za engleski jezik. Najpovoljnije cene i najbrži prevod bez posredovanja sa drugim agencijama.

Šta je sudski tumač a šta prevodilac

Prevodilac je agencija koja radi prevode za poslovne, školske i svakodnevne prevode. Ukoliko vam treba prevod za ličnu upotrebu obratite se prevodilačkoj agenciji kao što je naša i dostavite dokumenta koja treba prevesti na engleski jezik. Prevodilac može i usmeno-simultano prevoditi razgovor. Jednostavno prevodilac treba samo da prevede tačno i jasno ono što čuje, dok je odgovornost za izrečeno na osobama koje su uključene u razgovor.

Sa druge strane, sudski tumač za engleski je malo drugačiji poziv. Ovo je takođe profesianalni poziv ali ga prvenstveno koriste sudovi, dok ga mogu unajmiti i pravna ili fizička lica. Bitna razlika između prevodioca i sudskog tumača je ta što sudski tumač ima zvanično ovlašćenje sa svojim brojem i pečatom kojim overava svoje prevode. Na taj način, takav overeni prevod, nesumljivo potvrđuje neki dokument koji je preveden.Mi radimo i usluge prevođenja i usluge ovlašćenog sudskog tumača.

Cene sudskog tumača i prevoda Novi Beograd

Cene naše kancelarije za prevod možete videti na ovoj stranici Sudski tumač za engleski cene. Na cenu ima uticaj to koja se jedinica mere uzima za naplatu usluge. Može se uzeti jedinica mere na osnovu broja karaktera ili broja stranica koje se prevode i overavaju.

Jedna jedinica mere je prevodilačka stranica od 1.650 karaktera uključujući i prazna mesta, dok je druga jedinica mere svaka pojedinačna strana bez obzira na broj karaktera. Klijenti se najčešće odlučuju za prevod po stranici.

Naše cene su među najpovoljnijima u Beogradu ukoliko se uzme u obzir naše iskustvo duže od 20 godina i veliki stepen profesionalizma. Najveći broj klijenata kod nas dolazi na preporuku već zadovoljnih klijenata sa kojima smo radili ili i sada aktivno sarađujemo. To nam takođe omogućava da ne moramo da plaćamo reklame, pa je i zbog toga naša usluga pristupačna i cena nije na prvom mestu.

Sudski tumač za engleski jezik već više do 20 godina

Vreme koliko već dugo radimo u ovom polju poslovanja svedoči koliko dobro radimo svoj posao. Naše kancelarije za preovode oformljene su da brzo i povoljno urade najbolje prevode u Beogradu. Naša kancelarija radi prevode direktno, mi ne posredujemo između vas i nekog trećeg prevodica, i naše prevode ne rade studenti na praksi.

Čim dogovorimo prevod sa vama startujemo sa prevodom i odmah nakon overe možemo da vam dostavimo gotove rezultate.

Postanite naš klijent:

Sigurno slanje dokumenata

Zbog sigurnosti, nije moguće postaviti dokument u ovu formu. Potrebno je da nam pošaljete upit. Tek kada dobijete odgovor od nas, u odgovoru na mejl možete poslati dokument u elektronskom formatu.

Pozovite nas telefonom

Ukoliko nemate vremena za popunjavanje forme, možete nas odmah pozvati telefonom. Potrebno je samo da kliknete na broj telefona: